Saturday 18 May 2024
Saturday 18 May 2024

Një teori konspirative po qarkullon në internet: Coronavirusi mund të ketë origjinën në një laborator të Kinës

Përhapja e coronavirusit të Kinës i quajtur edhe si virusi Wuhan ka parë tashmë numrin e të vdekurve të kalojë numrin 100 dhe thuhet se me mijëra të tjerë janë infektuar në rajon – dhe jo vetëm. Ndërsa po merren masa për të parandaluar përhapjen e virusit dhe gjetjen e një shërimi, ka raporte në […]

Një teori konspirative po qarkullon në internet: Coronavirusi mund të ketë origjinën në një laborator të Kinës

Përhapja e coronavirusit të Kinës i quajtur edhe si virusi Wuhan ka parë tashmë numrin e të vdekurve të kalojë numrin 100 dhe thuhet se me mijëra të tjerë janë infektuar në rajon – dhe jo vetëm. Ndërsa po merren masa për të parandaluar përhapjen e virusit dhe gjetjen e një shërimi, ka raporte në […]