Saturday 18 May 2024
Saturday 18 May 2024

Leksionet e tërmetit të vitit 1926 për rindërtimin e Durrësit

Hapësirat e lira që u krijuan pas shkatërrimit të mjaft godinave në Durrës nga tërmeti i 26 nëntorit mund të ruhen si sipërfaqe të gjelbëruara, sheshe lodrash për fëmijët dhe lulishte pushimi për të moshuarit, një hap që do ta nxirrte qytetin nga asfiksia dhe do t’i hapte rrugën rilindjes së tij urbane. Durrësi sapo […]

482,711 qytetarë kryen Kontrollin Mjekësor Bazë, kapërcehet pragu vjetor

Çdo Kontroll Mjekësor Bazë mbi targetin e përcaktuar prej 475 mijë qytetarësh/vit, ka kosto zero për shtetin “Targeti i vendosur prej 475 mijë qytetarësh për kryerjen e Kontrollit Mjekësor Bazë është kapërcyër me mbi 7700 qytetarë, që do të thotë që për secilin prej qytetarëve që janë mbi targetin e vendosur, Kontrolli Mjekësor Bazë ka […]

Leksionet e tërmetit të vitit 1926 për rindërtimin e Durrësit

Hapësirat e lira që u krijuan pas shkatërrimit të mjaft godinave në Durrës nga tërmeti i 26 nëntorit mund të ruhen si sipërfaqe të gjelbëruara, sheshe lodrash për fëmijët dhe lulishte pushimi për të moshuarit, një hap që do ta nxirrte qytetin nga asfiksia dhe do t’i hapte rrugën rilindjes së tij urbane. Durrësi sapo […]

482,711 qytetarë kryen Kontrollin Mjekësor Bazë, kapërcehet pragu vjetor

Çdo Kontroll Mjekësor Bazë mbi targetin e përcaktuar prej 475 mijë qytetarësh/vit, ka kosto zero për shtetin “Targeti i vendosur prej 475 mijë qytetarësh për kryerjen e Kontrollit Mjekësor Bazë është kapërcyër me mbi 7700 qytetarë, që do të thotë që për secilin prej qytetarëve që janë mbi targetin e vendosur, Kontrolli Mjekësor Bazë ka […]

  • © 2017 Albanian Profile Të gjitha të drejtat e rezervuara