Monday 15 July 2024
Monday 15 July 2024

Nisin punimet për aeroportin e Vlorës: Do të jetë më i madhi në vend

Gjatë ditës së sotme është njoftuar nisja e punimeve për aeroportin e Vlorës. Në fjalimin e mbajtur, ministrja Balluku është shprehur se: “Është gëzim i madh që 109 vjetori përkon me një vit të shënuar për Vlorën dhe për Shqipërinë. Aeroporti i Vlorës ka qenë dhe plani kryesor i fokusit të qeverisë, ky është […]

“Bregdeti ynë”/ BIRN: Lufta e humbur e Kryeministrit me ndërtimet e paligjshme

Me 5 tetor fadromat dhe punonjësit e Inspektoriatit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit, IKMT, zbarkuan në fshatin Jalë të Himarës të mbështetur nga policia e shtetit, për të shembur një ngrehinë të paligjshme të familjes Balaj.   “Je i paligjshëm, ta kam prishur njëherë objektin para tre viteve,” – i drejtohet inspektori Fatmir […]

Sfidat e qyteteve turistike me pandeminë: Saranda një destinacion në rritje

Qytetet turistike në Shqipëri u përballën këtë vit me pasojat e pandemisë, por edhe me probleme në menaxhimin e territorit dhe mjedisit. Kryetari i Bashkisë së Sarandës, Adrian Gurma thotë se megjithë këto sfida Saranda po kthehet në një destinacion turistik në rritje. Turizmi nga Kosova dhe vendet e rajonit mbajti peshën kryesore […]

Prej dy muajsh fluturimet përmes aeroportit ndërkombëtar te Kukësit janë ndërprerë.   Dy kompanitë ajrore Air Albania dhe Helvetica nuk kanë programuar fluturime të tjera dhe sipas drejtorit të aeroportit Altin Progonati kjo ndërprerje ka të bëjë me rënien e fluksit te fluturimeve apo edhe udhëtareve për sezonin e dimrit.   Fluturimet pritet te […]

Nisin punimet për aeroportin e Vlorës: Do të jetë më i madhi në vend

Gjatë ditës së sotme është njoftuar nisja e punimeve për aeroportin e Vlorës. Në fjalimin e mbajtur, ministrja Balluku është shprehur se: “Është gëzim i madh që 109 vjetori përkon me një vit të shënuar për Vlorën dhe për Shqipërinë. Aeroporti i Vlorës ka qenë dhe plani kryesor i fokusit të qeverisë, ky është […]

“Bregdeti ynë”/ BIRN: Lufta e humbur e Kryeministrit me ndërtimet e paligjshme

Me 5 tetor fadromat dhe punonjësit e Inspektoriatit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit, IKMT, zbarkuan në fshatin Jalë të Himarës të mbështetur nga policia e shtetit, për të shembur një ngrehinë të paligjshme të familjes Balaj.   “Je i paligjshëm, ta kam prishur njëherë objektin para tre viteve,” – i drejtohet inspektori Fatmir […]

Sfidat e qyteteve turistike me pandeminë: Saranda një destinacion në rritje

Qytetet turistike në Shqipëri u përballën këtë vit me pasojat e pandemisë, por edhe me probleme në menaxhimin e territorit dhe mjedisit. Kryetari i Bashkisë së Sarandës, Adrian Gurma thotë se megjithë këto sfida Saranda po kthehet në një destinacion turistik në rritje. Turizmi nga Kosova dhe vendet e rajonit mbajti peshën kryesore […]

  • © 2017 Albanian Profile Të gjitha të drejtat e rezervuara