Wednesday 21 February 2024
Wednesday 21 February 2024

Në 24 orët e fundit 2715 pensionistë të vetmuar kanë marrë barnat me rimbursim në banesë.

 

Deri tani 22197 pensionistë të vetmuar në të gjithë Shqipërinë kanë përfituar nga shpërndarja e barnave në banesë.

 

Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor ju fton të kontaktoni linjën e gjelbër 0800 40 40 për çdo pyetje që keni për COVID-19.

 

Telefononi 127 nëse keni shenja klinike apo keni kontaktuar një person të prekur me COVID-19.

 

1 prill 2020

 

 

🔴#COVID_19Punojmë çdo ditë për t'i shërbyer çdo pacienti në #kohë dhe me #cilësi. Falë bashkëpunimit🤝 të mjekëve dhe infermierëve të Kujdesit Shëndetësor Parësor me 👩‍🔬farmacitë, 2️⃣2️⃣1️⃣9️⃣7️⃣ pensionistë 👵👴 të vetmuar kanë marrë deri tani barnat 💊💊me rimbursim në banesë🏠#RriNëShtëpi#KujdesemiNePërJu#FSDKSH #MSHMS

Posted by Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor on Wednesday, 1 April 2020

Më shumë

Kongresi Botëror i Kanabisit dhe e ardhmja e industrisë

Këtë vit shteti i Nju Jorkut legalizoi marijuanën për përdorim personal. Kjo industri pritet të rritet në mënyrë dramatike, duke sjellë fitime dhe vende pune.   Më shumë se 200 kompani që morën pjesë në Kongresin Botëtor të Kanabisit dhe Ekspozitën e Biznesit, po përpiqen të investojnë.   Brian Benjamin, zëvendës guvernator i […]

Spitalet po e përballojnë pandeminë me mungesa të shumta në mjekë e pajisje

Në Tiranë, Organizata Together for Life publikoi një raport mbi standardet minimale që u nevojiten spitaleve për të përballuar pacientët me COVID-19.   Nga monitorimi në 57 spitalet publike dhe private u zbulua një seri mungesash në stafe dhe në pajisje mjekësore gjatë pandemisë Covid.     Raporti theksoi se spitalet e Shqipërisë kanë […]

Në 2020-n, shqiptarët shpenzuan 72 milionë euro më shumë për shëndetin

Vitit 2020 ishte i jashtëzakonshëm, teksa pandemia ndikoi ndjeshëm shëndetin e popullatës dhe aktivitetin e ekonomisë.   Ndërsa vala e parë e virusit u arrit të frenohej si rrjedhojë e karantinës së fortë, në pjesën e dytë të vitit shumë familje dhe individë u gjendën përballë zgjidhjeve të vështira, ndërsa për shumë pasojat ishin […]

100 Vjet Kryqi i Kuq Shqiptar

Si sot, më 4 tetor 1921, u themelua Kryqi i Kuq Shqiptar. Është shoqata më e vjetër humanitare në Shqipëri. Ai është njohur zyrtarisht nga Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq në vitin 1923. Që nga ky vit është anëtar i Federatës (në atë kohë Ligës) së Shoqatave të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës […]

  • © 2017 Albanian Profile Të gjitha të drejtat e rezervuara