Friday 21 June 2024
Friday 21 June 2024

Të vizitosh Beratin, në vendin më të bukur.

Shijon gjithë shijet e mundshme, bukurinë e natyres, kulturën, artin si dhe shijen e aromën e mrekullueshme të ushqimit të cilën ofron.

Mon Blani është ëmbëlsira karakteristike e këtij qytetit.

Beratasit e konsiderojnë si tradicionale ëmbëlsirën dhe një pjesë e mirë e tyre mendojnë se emri i saj vjen për shkak të malit të bardhë të Tomorit, që kapardiset si një zotni i rëndë me mustaqe përkundruall qytetit.

  • © 2017 Albanian Profile Të gjitha të drejtat e rezervuara