Tuesday 5 March 2024
Tuesday 5 March 2024

Hapja e bizneseve duhet të shoqerohet me zbatimin e protokolleve nga bizneset dhe qytetarët.

 

Zv/Ministrja Ikonomi së bashku me Kryeinspektorin e Inspektoriatit Shtetëror të Mbikëqyrjes së Tregut në vizitë në disa subjekte private, për të biseduar me qytetarët dhe për të ndërgjegjësuar biznesin mbi masat që duhet të marrin për të mbrojtur punonjësit dhe konsumatorët.

 

Zbatimi i protokolleve të sigurisë është parakusht për vazhdimësinë dhe operimin e biznesit në të gjithë Shqipërinë.

 

7 maj 2020

 

 

Hapja e Bizneseve

✅ Hapja e bizneseve duhet te shoqerohet me zbatimin e protokolleve nga bizneset dhe qytetaret 📌Zv/Ministrja Ikonomi se bashku me Kryeinspektorin e Inspektoriatit Shteteror te Mbikeqyrjes se Tregut ne vizite ne disa subjekte private, per te biseduar me qytetaret dhe per te ndergjegjesuar biznesin mbi masat qe duhet te marrin per te mbrojtur punonjesit dhe konsumatoret.🔴 Zbatimi i protokolleve te sigurise eshte parakusht per vazhdimesine dhe operimin e biznesit ne te gjithe Shqiperine

Posted by Ministria e Financave dhe Ekonomisë on Thursday, May 7, 2020

Më shumë

Në gjashtë mujorin e parë të vitit më tepër mallra u transportuaran nëpërmjet hekurudhës

Gjatë gjysmës së parë të vitit volumi i mallrave të transportuar me hekurudhë llogaritet 14.9 milionë ton-kilometër.   Sipas raportit të publikuar së fundmi nga INSTAT volumi i mallrave të transportuar me hekurudhë u rrit me 23,3 %, krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit 2020-ës.   Por volumi i mallrave të transportuara […]

Gati 10 miliardë lekë eksportet drejt Kosovës, kryesojnë materialet e ndërtimit dhe metalet

Shqipëria dhe Kosova po zgjerojnë marrëdhëniet e tyre tregtare në vitet e fundit. Sipas raportit të publikuar nga Instituti i Statistikave (INSTAT), eksportet drejt Kosovës gjatë periudhës janar-prill arritën gati 10 miliardë lekë, ndërsa importet llogariten gati 3 miliardë lekë.   Eksportet kryesore të Shqipërisë drejt Kosovës përfaqësohen nga eksporti i materialeve të […]

Shtëpitë u shtrenjtuan 11 %. Rritja më e lartë është në Tiranë dhe në zonat bregdetare

Çmimet e apartamenteve në Tiranë kanë parë rritje të vazhdueshme ndër vite, duke e bërë gjithnjë e më të vështirë blerjen e një banese. Veç qendrës së kryeqyteti ku çmimet arrijnë deri në 3200 euro/m2, shtrenjtim kanë parë edhe zonat periferike. Eksperti për pasuritë e paluajtshme Lefter Sila shpjegon se me gjithë çmimet e […]

“Bitcoin” futet në tregun shqiptar

Qeveria është duke i hapur rrugë dhënies së licencave në prodhimin dhe shitjen e monedhës Bitcoin. Përmes një projektligji të depozituar në Kuvend, Këshilli i Ministrave propozon të shtojë në ligjin bazë të lejeve dhe licencave edhe ato në sektorët e teknologjisë financiare.   Dy janë licencat bazë që do të jepen në fushën […]

  • © 2017 Albanian Profile Të gjitha të drejtat e rezervuara